VadeVi
300.000 euros per l’assessorament i suport tècnic en matèria de fertilització

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha convocat els ajuts de minimis al sector agrícola per a l’assessorament i suport tècnic en matèria de fertilització corresponents a 2021, per un import de 300.000 euros.

Amb aquests ajuts, que ja és el segon any que es convoquen, es fomenta la implicació de les explotacions agrícoles a planificar la fertilització de les seves parcel·les establint estratègies que permetin fer les aportacions de nutrients d’una manera més eficient.

En aquesta ocasió, i amb l’objectiu que aquest assessorament pugui arribar al màxim nombre de beneficiaris i poder incrementar el nombre de tècnics especialitzats que el realitzin, s’ha reduït a 20 el mínim de persones agricultores que els professionals, les empreses o entitats hauran d’haver assessorat. Així mateix, també es redueix la durada mínima del contracte signat entre l’entitat i la persona tècnica.

Per a poder optar a l’ajut, les actuacions subvencionables s’han d’haver realitzat entre l’1 d’octubre de 2020 i el 30 d’octubre de 2021. La sol·licitud i justificació s’han de presentar telemàticament entre l’1 d’octubre i el 30 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.

Més informació, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa