VadeVi
Els petits productors tenen una cita a Andorra
  • CA

Sant Julià de Lòria acull aquest cap de setmana la 3a Trobada de microproductors de vi, una nova ocasió per a conèixer i tastar referències de petits cellers de tota Europa. Enguany, hi participen cinquanta cellers dels quals una trentena són catalans.

Amb l’objectiu de reivindicar la producció del vi dels petits cellers s’ha enllestit un complet programa d’activitats dirigides tant a un públic professional, que inclou ponències, debats i presentacions, com també al públic en general, que podran gaudir d’un tast de vi dels diferents cellers presents en aquesta cita que s’està consolidant en el panorama europeu del sector.

Entre aquestes activitats, hi destaquen les rutes per les vinyes i localització d’alguns dels cellers andorrans (dissabte i diumenge de 9h a 11:30h); l’exposició “Art & Vi”, la degustació de plats típics de temporada i el tast de vermuts que dirigirà l’Ester Bachs diumenge 29 a les 13h.

La inauguració oficial serà dissabte a partir de les 17h de la tarda i anirà a càrrec del M.I. Sr. Francesc Camp, ministre de Turisme i Comerç de Govern d’Andorra i de l’Hble. Sr.a Montserrat Gil, cònsol major de Sant Julià de Liora. Just abans, es farà el col·loqui inaugural on es debatrà sobre el “Priorat, revolució de la revolució” en la qual hi participen representants dels cellers Cims de Porrera, Vall Llach i Marco Abella.

Fitxa de la Trobada

Lloc: Centre de Congressos Lauredià de Sant Julià de Lòria

Dates: 28 i 29 de novembre

Més informació seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa