VadeVi
La fira «Temps de Vi» es consolida a Vilanova i la Geltrú
  • CA

La Fira Temps de Vi celebrada aquest cap de setmana de Vilanova i la Geltrú es consolida com un dels esdeveniments anuals imprescindibles del món del vi. Unes 50.000 persones han omplert els carrers de la ciutat per tastar els vins i caves dels 40 cellers que s’han exposat a la Fira, amb la venda d’unes 6800 copes, i gaudir de les actuacions musicals i activitats previstes.

Aquesta 4a edició de la fira ha assolit el seu objectiu, a través del programa d’activitats i actes no només pensats pels winelovers sinó també pel segment més jove, d’oferir un total de 50 activitats per a tots els gustos i perfils. Tots els tastos de vi en vaixell i els tastos Premium s’han tancat amb el 100% d’ocupació. Les activitats més esperades ahir diumenge, el primer Mercat Slow Food a Vilanova (Plaça de la Vila) i la Xa edició del Ral·li País del Cava, van ser també un èxit de participació.

La diversitat de l’oferta pel visitant no només ha atret al públic local o pròxim a Vilanova i la Geltrú i és que la xifra d’assistents de l’àrea metropolitana i de la Catalunya Central creix any rere any. Tant és així, que l’horari de tancament de la fira es va dilatar com a conseqüència de la gran afluència d’assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa