La Marató serveix per fer difusió de la cultura del vi

!–akiadsense–>

La Marató (i mitja Marató) del Priorat tornarà el 7 d’octubre de 2018, celebrant ja la cinquena edició amb més força que mai. De nou se sorprendrà als corredors i caminants amb tota mena d’activitats: música, teatre a l’aire lliure, disfresses i zumba entre d’altres. Hi ha també avituallament singulars on es podran tastar els millors vins de la comarca entre moltes altres sorpreses.

Es tracta d’una cursa diferent, pensada amb cor de corredor i per als corredors, asseguren des de l’organització, on descobrir el Priorat esdevé el més plaent dels sacrificis. Envoltats d’un lúdic ambient, els participants recorren paisatges imponents, travessen vinyes i cellers en plena verema, trobant recompenses a tots els seus esforços que en cap cas els deixaran indiferents.

Un total de 20 cellers col·laboren enguany en aquest esdeveniment que any rere any descobreixen nous aficionats al vi i a l’esport d’arreu del país i part de l’estranger. Actualment hi ha centenars d’inscrits de tota Catalunya, de València, Saragossa, Guipúscoa o Tenerife i també estrangers que arribaran de França, Polònia, Suïssa, Bèlgica i Noruega.

Els responsables de la Marató volen fer sentir als nous corredors allò que molts altres ja han gaudit en anteriors edicions. I pels espavilats que s’apuntin en grup, l’organització Dracsrunners els ofereix engrescadors descomptes en la inscripció.

Els cellers que hi col·laboraran enguany són: Cooperativa Falset Marçà, Casa Gran del Siurana, Buil & Giné, Capafons-Ossó, Gran Clos, Mas Martinet, Vinícola del Priorat, Sangenís i Vaqué, Rotllan Torra, Aixalà Alcait, Prior Pons, Álvaro Palacios, Acústic, Cartoixa de Montsalvat, Mas Alta, Sabaté i Mur, Marco Abella, Celler Masroig, Celler Balmaprat i Celler Cal Pla.

Trobareu més informació i podreu formalitzar les inscripcions seguin aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa