Aquest dissabte la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri acollirà un dels 3 tastos solidaris anuals que l’Associació Vi per Vida realitza arreu del territori.

I de nou els fons que es recaptaran aniran per l’estudi de la metàstasi que es fa a l’Institut de Recerca Biomèdica, un centre avalat per Joan Messegué.

“Els fons els destinem a l’IRB perquè la recerca que fan és puntera, i el que volem és que s’estudii la metàstasi del càncer, que provoca la mort del 90% dels malalts”, explica Xavier Ayala, sommelier i impulsor juntament amb la seva família (a la foto) del projecte Vi per Vida.

El pare d’Ayala va morir de càncer quan ell era molt jove i a través de la seva passió pel vi intenta contribuir a fer que la situació d’els afectats per la metàstasi sigui millor i té clar que “això només serà possible a través de la investigació i es necessiten fons”.

El tast de dissabte a Calella està obert a tothom, hi ha un aforament per a 400 persones i les inscripcions previstes amb un donatius a partir de 5 euros es poden fer a Fruits secs Tulsà, l’INS Bisbe Sibilla, Sapore d’Itàlia i a ticketea.

En el tast que conduirà el mateix Ayala es tastaran 6 vins: Anna Blanc de blancs de la DO Catalunya, No té nom i Mig jorn de la DO Empordà, Maria Ganxa de la DO Montsant, Barranc de la DOQ Priorat i Can Genís de la DO Alella.

L’acte el presentarà la periodista Elisabet Carnicé i al mateix espai també es donarà informació sobre la metàstasi del càncer, que és exactament i quina és la recerca que s’està fent en aquest moment.

L’Associació Vi per Vida està preparant ja el proper tast solidari que serà el mes de març a Mollerusa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa