VadeVi
Els 6 regals de vi imprescindibles per aquests Reis
  • CA

Encara és temps de regals i en el món del vi teniu moltes opcions. Recollim 6 imprecindibles per facilitar-vos la feina.

Una ampolla de vi

Una ampolla de vi sempre és un bon regal i si a més voleu anar sobre segur regaleu un Premi Vinari. Aquí teniu la llista del 2017 on hi trobareu referències per a tots els gustos i de tots els preus. Vins triats a consciència per un jurat format per 70 persones i que a cegues han decidit que són els millors de Catalunya.

Un llevataps

És un regals senzill i fàcil i encara que no ho creieu en trobareu de tots els preus. Des de 4 euros els més senzills fins a més de 100 euros per als més sofisticats. Un objecte imprescindible per tenir a casa. En aquests reportatge recollíem alguns dels diferents tipus que podeu trobar al mercat.

Copes

Una mala copa pot fer que no gaudim d’un bon vi i no sempre hi pensem. Regaleu copes. Mireu-vos-hi bé. Amb pressupostos per totes les butxaques és un present bonic i que a més ajudarà a treure el màxim profit al vi que s’hi begui. La marca Riedel és una bona opció. I aquí hi trobareu alguns dels diferents tipus que hi ha al mercat.

Copes Riedel

!–akiadsense–>

Decantadors

No tots els vins s’han de decantar. Això és un fet, però un decantador sempre és un regal que us farà quedar bé. Si a la persona que li compreu és una amant del vi, ho agrairà però sinó, tambe perquè estèticament és un regal molt bonic. A les botigues especialitzades uns recomanaran quin és el més adequat i de nou trobareu opcions per tots els gustos.

Refredador de vi

Servir el vi a la temperatura adequada és molt important. I a l’hora de triar un objecte per regalar no perdeu de vista els refredadors. Des de la senzilla funda per posar al congelador que podeu trobar a qualsevol lloc, passant per la glaçonera de peu, fins arribar als refredadors de terrissa i personalitzats, aquest objecte és imprescindible a qualsevol llar i pot ser un bon regal per aquestes festes.

Refredador de vi de fang

!–akiadsense–>!–akiadsense–>

Gadgets diversos

I si el que busqueu és un regalet molt senzill, però d’una utilitat indiscutible recordeu que teniu al vostre abast, les làmines que evitar el degoteig de l’ampolla de vi a l’hora de servir-lo, els drop stop“>, els taps per conservar el vi un cop obert, un termòmetre per regular la temperatura, o els marcadors de copes perquè en cas de ser molts a casa tothom tingui clar quina és la seva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa