VadeVi
Un 65% dels visitants de Torres són estrangers
  • CA
Experiència Torres

!–akiadsense–>

Des de fa molts anys Família Torres obre les portes de casa seva per tal d’apropar el vi a la gent i mostrar la seva feina en l’elaboració i el tast de vins. En tots aquests anys, l’especialització s’ha anat polint i l’oferta en aquests moments supera les 20 experiències diferenciades.

Tot i que els mesos d’estiu són els de major afluència de públic, les vinyes de la primavera també s’han convertit en un atractiu paisagístic, així com també la verema, de setembre a novembre que desperta la curiositat per ser un moment de màxima activitat als cellers.

Per desenvolupar aquestes activitats, l’equip d’enoturisme compta amb una trentena de persones i les que dirigeixen les activitats estan formades en el món del vi. Molts d’ells tenen la titulació WSET de nivell 3 o superior o formació en sommelieria o enologia. Aquesta formació permet la creació de noves activitats més especialitzades i que el visitant tingui un tracte més personalitzat.

La majoria dels visitants que passen pel celer de Pacs del Penedès, un 65% són estrangers sobretot dels Estats Units, la Xina, França i Rússia.

Una visita en la que es busca la connexió amb lel visitant explicant la història del vi més emblemàtic de la Família Torres: el Mas La Plana. Es trepitja la vinya i es visiten dos espais situats al celler Waltraud: la sala de vinificació del vi, que van estrenar amb la verema 2016, i la sala d’envelliment.

Podeu viure “l’experiència” a través d’aquesta galeria de fotos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa