VadeVi
‘Bona nit malparits’ és el nou vi de Sopa de Cabra
  • CA

Sopa de Cabra compleix 30 anys i per celebrar-ho ha creat un vi amb el Celler La Vinyeta de l’Empordà.

Des del mateix celler, seguidors de Sopa de Cabra i amics personals del Xavi Pasqual, el seu mànager, van fer la proposa al grup i ràpidament es van posar d’acord.

Els van convidar al celler de Mollet de Peralada i entre tots han creat un vi representatiu del grup. Pasqual és també el responsable del festival Sons del Món i per això serà allà on es presentarà.

Segons ha explicat a VADEVI.cat, Josep Serra, responsable de La Vinyeta, volien que “fos un vi representatiu dels Sopa de Cabra, del que ells son. Però volíem com a concepte, que el vi arribés al seus seguidors, que fos intergeneracional. Pels que van crèixer amb el grup i pels que l’han conegut escoltant els discos dels seus pares”.

Així doncs han fet un vi tìpicament empordanès, amb predomini de carinyena i garnatxa, però també amb un punt de cabernet per donar-li estructura.

Deia Josep Serra, que “és un vi que té una certa maduresa, que ha passat més de 12 mesos en bóta, que té una llarga trajectòria, vaja…com el grup, però també té unes notes afruitades de joventut, com alguns dels nous seguidors de Sopa de Cabra”.

El vi es presentarà al públic i sortirà a la venda dia 23 de juliol, tot coincidint amb el concert que Sopa de Cabra oferirà en el marc del festival Sons del Món a Roses.

El festival

Sons del món és un festival que relaciona la música i el vi i que ja ha arribat a la seva 9ena edició.

És per això que també s’han maridat altres grups amb vins:

“Perafita Rosat” del celler Martín Faixó amb Noa; “Vailet Blanc” del Celler Espelt amb Macaco; “Clos de les Dòmines Blanc Barrica” del Celler Cooperatiu Espolla amb la Rosario; “Finca Olivardots Vermell” del Celler Vinyes d’Olivardots amb Manel.

Trobareu tota la programació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa