VadeVi
 «El Sommelier», de Fermí Fernández, torna a Caves Nadal
  • CA

L’actor Fermí Fernàndez torna aquest divendres 13 de novembre a Caves Nadal per reposar l’obra teatral El sommelier estrenada ara fa un any en aquest mateix celler.

La representació tindrà lloc a les 20.30 a la cava fundacional de Nadal, situada a 20 metres sota terra, i les entrades es poden adquirir a través de la web de Caves Nadal, al preu de 18 euros.

El públic podrà tastar al llarg de la representació el vi blanc sec X Nadal Vermell i el cava Salvatge Brut Rosé i compartir al final de la representació una copa amb el protagonista.

El sommelier, una peça escrita pel dramaturg Toni Orensanz i el mateix Fermí Fernàndez i dirigida per Toni Albà, retrata el personatge d’un tastador de vins professional introvertit que converteix la seva virtut olfactiva en una obsessió malaltissa. El públic assisteix al darrer tast d’aquest sommelier misteriós i descobreix els seus secrets més ben guardats.

Des que l’obra es va estrenar l’octubre de l’any passat a Caves Nadal s’ha representat en nombrosos teatres i altres cellers amb un gran èxit de públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa