“Teoria i pràctica del vermut”, nou llibre de Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín

El vermut en got, en copa de còctel, a la cuina, i ara també, a les llibreries de la mà de Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín.

Des d’aquest dilluns 30 de març es troba a la venda “Teoria i pràctica del vermut” de l’editorial Ara Llibres, el primer llibre sobre aquesta beguda que torna a ser tendència després d’un segle i mig de tradició a Catalunya. Aquest llibre és una obra plena d’humor amb consells enginyosos i propostes inèdites, receptes i anècdotes així com una relació de les millors vermuteries de moda per saber on anar a fer el vermut.

Els autors ens garanteixen passar una bona estona i conèixer-ho tot sobre el vermut, “un estil de vida tan nostra”. Prometen donar resposta al: per què és tan modern recuperar el que ja bevien els nostres avis? Per què ens el prenem de la mateixa manera, al mateix moment i amb les mateixes tapes? Què té el vermut que encaixa tan bé amb els gustos d’avui dia?

Teoria i pràctica del vermut està disponible a un preu de 18,95 euros. Es pot fer un “tast” del llibre en aquest enllaç.

Sobre els autors:

Josep Sucarrats és director de la revista CUINA, tasca que compagina amb la participació en espais gastronòmics de diversos mitjans —BTV, TV3, Catalunya Ràdio, RAC-1, Diari Ara, Sàpiens, Descobrir, Time Out Barcelona, Gastronomistas.com, entre d’altres-. Amb Sergi Martín, també és autor del llibre Històries de la Barcelona gormanda.

Miquel Àngel Vaquer és periodista i expert en màrqueting gastronòmic. Ha exercit de guionista de televisió en productores com Mediapro, El Terrat i Gestmusic. És un dels responsables de la refundació del celler familiar Casa Mariol i de la seva direcció comercial.

Sergi Martín és guionista i escriptor. Ha publicat diversos assajos de divulgació social, històrica i gastronòmica. Ha treballat per a diversos canals de televisió i en produccions documentals. En l’àmbit de la difusió cultural, ha comissariat cicles de cinema i exposicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa