VadeVi
“El vi segons…” és la nova iniciativa de la DO Penedès
  • CA

El primer capítol de “El vi segons…” arribarà aquest divendres 15 de juliol al web de la DO Penedès amb entrevistes a blocaires que escriuen sobre vi, gastronomia i estil de vida

Cada divendres es publicarà una nova entrevista i a través de les seves respostes es podran conèixer una mica millor els seus blocs i els seus gustos i preferències sobre el vi.

Durant els propers mesos hi haurà converses amb els autors de De vinis, Delicious Martha,Pretty wines,Gastroadikta,Wines and the city, Blog hedonista,Malviatge, A table, Vins. Moments. Persones, Alacarte Menus,El somni d’una nit de vins, Baco y Boca,Adictos a la lujuria, Daniel Arbós, elvi.net,Carles Almagro i Vinificats.

Un cop s’acabi aquesta primera tanda de converses amb blocaires, es seguirà amb aquesta secció, amb entrevistes també a cuiners, sumillers, actors oi als seguidors a les xarxes socials de la DO Penedès.

A més, qui vulgui podrà proposar noms per a ser entrevistats en aquesta secció.

Les propostes es poden fer arribar enviant un missatge per correu electrònic, Facebook, Twitter o Instagram o bé publicant els perfils amb el hashtag #ElViSegonsDOPenedès per fer arribar la petició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa