VadeVi
“El vi segons…” és la nova iniciativa de la DO Penedès

El primer capítol de “El vi segons…” arribarà aquest divendres 15 de juliol al web de la DO Penedès amb entrevistes a blocaires que escriuen sobre vi, gastronomia i estil de vida

Cada divendres es publicarà una nova entrevista i a través de les seves respostes es podran conèixer una mica millor els seus blocs i els seus gustos i preferències sobre el vi.

Durant els propers mesos hi haurà converses amb els autors de De vinis, Delicious Martha,Pretty wines,Gastroadikta,Wines and the city, Blog hedonista,Malviatge, A table, Vins. Moments. Persones, Alacarte Menus,El somni d’una nit de vins, Baco y Boca,Adictos a la lujuria, Daniel Arbós, elvi.net,Carles Almagro i Vinificats.

Un cop s’acabi aquesta primera tanda de converses amb blocaires, es seguirà amb aquesta secció, amb entrevistes també a cuiners, sumillers, actors oi als seguidors a les xarxes socials de la DO Penedès.

A més, qui vulgui podrà proposar noms per a ser entrevistats en aquesta secció.

Les propostes es poden fer arribar enviant un missatge per correu electrònic, Facebook, Twitter o Instagram o bé publicant els perfils amb el hashtag #ElViSegonsDOPenedès per fer arribar la petició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa