VadeVi
?La festa del vi novell arriba a la Catedral de Nulles
  • CA

Tast de vins a Adernats i degustació de plats típics a la Catedral de Nulles Foto: Adernats

La Festa del Vi Novell arriba a Adernat el proper diumenge 14 de desembre, que ho celebrarà amb “el tradicional esmorzar del veremador”. La jornada servirà per presentar i tastar els nous vins joves Adernats d’enguany, veremats el passat mes de setembre, concretament, l’Adernats Blanc jove, l’Adernats Rosat i l’Adernats Seducció. Els tres han estat elaborats pel centenar de pagesos i viticultors socis del celler i l’equip d’enologia encapçalat per Laurent Corrió i Jordi Casabona.

L’”esmorzar del veremador”

L’acte gira entorn a aquest tradicional esmorzar, servit amb un pa amb tomàquet acompanyat d’arengades, llonganissa a la brasa i fruita d’hivern, i amb els vins joves Adernats. La festa tindrà lloc en el celler modernista de 1917, obra de Cèsar Martinell i catalogada com l’exclusiva Catedral del Vi de Nulles, a partir de dos quarts de deu del matí i s’allargarà fins al migdia.

L’esmorzar és una gentilesa de la junta directiva de l’entitat, que, des de fa més de 30 anys, convida a “tots els socis i assistents per celebrar un nou any d’èxits”. En l’edició d’enguany, s’espera congregar una xifra similar a la d’edicions anteriors, aproximadament les 700 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa