La Torres Experience a Barcelona al Palau Robert

Cellers Torres s’instal·la a Màlaga els pròxims 24 i 25 d’abril per celebrar una nova edició del Torres Experience, una proposta itinerant pensada per tots aquells a qui els hi agrada el vi i la gastronomia.

En una carpa de 400 m2 situada al centre de la ciutat, els visitants de la Màlaga Torres Experience podran degustar més de seixanta vins i destil•lats i participar en tallers de maridatge i altres activitats relacionades amb l’apassionant món del vi.

Durant dos dies, Torres donarà a conèixer la gran varietat de vins que elabora a Catalunya i a la resta del món. Els brandis Torres i productes d’importació de gamma ‘premium’, com el xampany Lanson, la ginebra Sloane’s o el vodka Beluga, seran també presents en aquesta cita vinícola.

A més de tallers de maridatge de vi amb formatge o pernil, Torres proposa activitats curioses com harmonies amb crispetes, cocteleria creativa, experiències immersives 360, Wine Chats o xerrades amenes sobre els secrets del vi, i fins i tot un espai de manicura exprés acompanyada d’una copa de vi. Tot amenitzat amb música de DJ en directe i sota la premissa de consum responsable.

Màlaga Torres Experience és la quarta edició de les celebrades fins al moment, i la primera d’aquest any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa