Una de les activitats anteriors del Disset Graus, amb Miguel Figini">
El bar de vins Disset Graus continua la seva aposta amb el vi català oferint tastos i maridatges de vins del territori durant aquest mes de març. Es tracta d’un complert calendari de tastos i activitats on conèixer i gaudir dels millors sabors i els millors maridatges. Les persones interessades poden inscriure’s a les activitats enviant un correu electrònic a aquí.
A continuació, les sessions de tast:
-Dijous 5 (19:30 h.): Un viatge líquid per l’Empordà amb Joan Fabra.
Tast guiat de 4 vins DO Empordà. Preu:19€.
-Dimarts 10 (19.30 h.) Jordi Alcover presenta “Vi Català una reivindicació històrica”.
Presentació del seu nou llibre escrit amb Silvia Naranjo i Jordi Abellan i tast de 4 vins. Preu:19€.
-Dijous 19 (19.30 h.) Tast maridatge d’embotits artesanals i vins de Catalunya.
Sessió de maridatge d’embotits artesans i vins de Catalunya amb Ramón Roset. Preu:25€.
-Dimarts 25 (19.30 h.) Maridatge de 5 formatges i 5 vins.
Nova sessió de l’expert Ramón Roset per a descobrir-nos cinc noves propostes de maridatges de vins i formatges de Catalunya. Preu:25€.
-Dimarts 31 (19.30 h.) Tast vertical Cims de Porrera del Priorat.
Tast de 4 vins a càrrec de Marc i Adrià Pérez, actuals líders del projecte. Preu:35€.
El bar Disset Graus es troba al carrer antic de Sant Joan, 3 de Barcelona.