[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=at0w6nqa7js[/youtube]

Anna Wallner, més coneguda a les xarxes socials com “the Cava lady”, ha engegat aquesta setmana un nou canal a youtube, el “Cava TV” amb vocació de descobrir el país del cava i els seus productes. Amb vocació de projectar internacionalment els escumosos catalans, cada dijous presentarà un vídeo d’un nou productor del Penedès i explicarà els seus escumosos en una càpsula de vídeo divertida i amena. El canal està obert a tothom a la plataforma de youtube des d’aquest enllaç.

Inicialment, el projecte comença des de Suècia, on Wallner resideix i té el seu estudi, però completarà els episodis amb les seves visites al Penedès, la propera a la primavera de 2015.

Sobre Anna Wallner, “The Cava Lady”

Gravació dels episodis pel CavaTV">

Wallner va canviar el rumb a la seva carrera professional com a interventora financera i es va posar a estudiar sumilleria a la Universitat de Örebro i a la Universitat d’Estocolm, apassionant-se d’aquesta manera pel món del cava. Ha visitat moltes vegades Catalunya i la regió del Penedès, per conèixer els productors i les qualitats dels escumosos de la zona.

L’any 2012, va escriure un llibre sobre el Cava que porta per títol “Cava: Sparkling Happiness” i, està preparant un segon llibre sobre “Cava, Penedès, Barcelona i la seva gent”. En 2013, Wallner va ser nomenada “Confrare de Mèrit” per la Confraria del Cava de Sant Sadurní d’Anoia. I des de 2012, promou el cava en el seu lloc web i a les xarxes socials amb el sobrenom de “The Cava Lady”. El seu lloc web és: www.annawallner.se

Nou comentari

Comparteix