VadeVi
Tast de cava per parelles per guanyar 500 euros
  • CA

El dijous 29 d’octubre a les 20 h, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a Terrassa acollirà la 2ª edició del Concurs de Tast a cegues per parelles de caves i escumosos.

Organitzat pel Celler del Cava i Emovins va néixer amb la voluntat d’apropar a la gent al món dels caves i vins escumosos que formen part de la nostra cultura i tradició.

En aquest sentit, apostem també per difondre el patrimoni arquitectònic modernista amb el que compta la ciutat del Vallès, i d’aquí les eleccions d’aquests espais.

Si l’any passat era la Masia Freixa ,construcció de 1896 de l’arquitecte Lluís Muncunill i Parellada, enguany l’entorn és una joia del modernisme industrial construïda entre 1907 -1908 pel mateix arquitecte: el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

El concurs està obert a tothom que s’hi vulgui presentar, únicament com a requeriment és ser major de 18 anys.

Per participar-hi cal inscriure’s aquí, o bé trucar al 93 789 29 88

El preu d’inscripció de la parella és de 20 €, i el premi a la parella guanyadora 500 €.

El jurat d’aquesta segona edició estarà format per tres sensibilitats diferents del sector: la representació de Clàssic Penedès a través de Roser Carbó del Celler Mas Bertran, de la DO Cava a través de Damià Deàs de Caves Vilarnau i la representació del públic a través de Pepe Cano, un dels membres de la parella guanyadora de la passada edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa