VadeVi
«Trenca les normes i celebra-ho tot!», amb Vallformosa
  • CA

Per celebrar el 150 aniversari com a viticultors, Vallformosa Cava ha preparat dues edicions especials dels seus caves Origen Brut Nature i Col·lecció Brut Nature Reserva amb ampolla especial. Aquests productes segueixen la línia habitual de Vallformosa, però amb un disseny més atractiu, colorista i festiu.

A més, llença la campanya “Trenca les normes. Celebra-ho tot”, amb la qual anima a tothom a celebrar les coses més quotidianes del dia a dia. “No cal esperar aquells moments més exclusius o únics per destapar una ampolla de cava i omplir-se una copa”, explica la marca.

Els nous caves

El Col·lecció Brut Nature Reserva és un cava amb més de 24 mesos de criança que el celler descriu “amb aromes de fruita blanca amb tocs cítrics i de flor blanca fusionats amb lleugeres notes de torrats i anisats de la criança. En boca és afruitat, untuós, sec i a la vegada fresc. A més, es pot trobar a supermercats i hipermercats. El disseny especial d’aquest cava destaca per la presència del color coure en tota l’ampolla i per l’elegant textura que l’envolta.

De l’Origen Brut Nature en diuen que és un cava amb més de 15 mesos de criança i amb aromes de poma verda, pera i pinya. També té lleugeres notes de brioix i fruit secs procedents de la criança en ampolla. En boca és ampli, sec, complex, afruitat i equilibrat. L’Origen es pot trobar a botigues especialitzades i a restauració i marida amb qualsevol àpat que l’acompanyi.

3 de desembre, a la Shopping Night de Passeig de Gràcia

En un altre ordre de coses, Vallformosa organitzarà el 3 de desembre la festa principal de la ‘Shopping Night Barcelona’ de Passeig de Gràcia. A la zona de l’escenari principal (The Globe Theatre Vallformosa) es podrà tastar aquests caves i gaudir de la festa amb actuacions musicals, espectacles i sessions de dj.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa