Valentí Llagostera del celler Mas Doix, Ricard Rofes d’Scala Dei i Sarah Janes Evans MW">

Decanter, l’editorial britànica del món del vi, ha organitzat la primera trobada de vins fins de l’any especialitzada en la mediterrània, el Decanter Mediterranean Fine Wine Encounter">, i va comptar amb l’activa participació dels vins de Mas Doix, Scala Dei i celler Ferrer Bobet (DOQ Priorat).

La jornada que va tenir lloc el 7 de març, al cèntric Hotel Landmark de Londres, va constar d’un saló de vins fins amb més de 60 cellers de la mediterrània, procedents de 8 països, on varen passar més de 800 assistents.

També es van organitzar tres seminaris, dels quals un es va dedicar exclusivament a “Descobrir l’elegància del Priorat”. Una classe magistral dirigida per Sarah Janes Evans MW, presidenta de l’Institut Masters of Wine i reputada crítica de vins, i que va comptar amb la col·laboració de representants del cellers Mas Doix i Scala Dei, entre d’altres. Durant la sessió es van tastar els vins del Priorat i demostrar l’elegància i el caràcter del terroir prioratí, que tan bones referències i crítiques mundial se li atorguen. Evans va destacar de Mas Doix la bona feina de recuperació de vinyes velles i d’exquisida elegància, a més de reconèixer el saber fer i l’amabilitat de tot el seu equip. Al finalitzar la Master Class, Valentí Llagostera, copropietari de Mas Doix, va brindar amb tot el públic pel futur i per celebrar el reconeixement del Priorat.

Els assistents del seminari de Decanter brindant pel futur del Priorat">

Nou comentari