English for Wine Lovers és un curs de tast de vins en anglès en el qual s’aprèn a tastar vins d’una manera diferent: coneixent el producte en l’idioma que es parla a Londres.

Dirigit a professionals i no professionals del sector, la formació pretén donar algunes de les claus per a poder familiaritzar-se i entendre la terminologia vitivinícola en anglès seguint un mètode àgil i molt pràctic. De fet, l’oferta és àmplia i existeixen cursos específics per a aficionats d’aquest món, però també per a elaboradors o més específicament per a cavistes, entre molts d’altres. En aquest sentit, i durant aquest 2016 duran a terme diverses edicions arreu de Catalunya que aniran apropant aquesta oferta a centres de Barcelona (s’ofereixen classes a l’ESHOB), Falset, Figueres o d’altres indrets del país. A la pàgina web hi surten les properes edicions del curs.

Precisament, aquest primer de febrer ha arrencat un dels cursos de l’ESHOB dedicat als amants del vi. S’estructura a partir d’una base teòrica i pràctica: un llibre didàctic propi, prologat per Carlos Latre, que permet estructurar la teoria, se suma a diversos tastos de vins de Bodegues Torres que aporten la part pràctica de l’aprenentatge. Els alumnes del curs reben com a obsequi dues copes Riedel i la revista Vendímia. A més, se celebrarà una festa de final de curs per a tots els alumnes que hagin realitzat el curs EFWL.

A finals d’any, es farà una trobada entre totes les persones que han assistit als cursos entre les quals, a més, se sortejaran diversos premis, entre els quals un menú degustació al Celler de Can Roca, estada especial “Degusta Priorat” a Hotel-Hostal Sport**** i Menú degustació al Restaurant Mas Rabell.

Els detalls de totes aquestes formacions es poden consultar a través del seu lloc web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa