VadeVi
A la recerca de l’ampolla de vi plena de bitllets de cent dòlars
  • CA

El programa de televisió ucraïnès Heads and Tails ha generat un petit caos al municipi de Canet de Mar en emetre un gag des del Castell de Santa Florentina on es convidava els espectadors a trobar una ampolla de vi amb diversos bitllets de cent dòlars.

La història la protagonitzen Verka Serduchka -representant per Ukraïna a Eurovisió de l’any 2007- i la seva mare, a qui es veu sopant en un dels grans salons del castell. Durant l’àpat, comenten que seria una bona idea introduir deu bitllets de cent dòlars dins l’ampolla per celebrar el desè aniversari del programa. “T’has tornat boig?”, li etziba la mare, però finalment acaba acceptant: “Tot per la gent“, dirà. I un cop introduïts els deu bitllets dins l’ampolla de vi, es veu com l‘amaguen en un dels marges que envolta l’edifici. “El programa ensenyarà la ubicació”, diu mentre es mostra un mapa on s’hi pot veure en primer lloc Barcelona i després Canet de Mar.

Aquesta còmica situació ha cridat l’atenció de diverses persones d’origen ucraïnès, que durant uns dies passejaven i remenaven entre els marges del castell, on suposadament hi eren l’ampolla i els 1.000 dòlars. Sembla que algú ja l’ha trobat perquè no se n’ha trobat ni rastre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa