VadeVi
A l’Hostal Sport es tasta la singularitat de Codorníu
  • CA

L’hostal Sport de Falset continua amb el seu cicle d’activitats que sota el títol genèric de #Tastasport pretén mostrar amb certa profunditat diversos vins, cellers i zones viticinícoles de Catalunya.

En aquesta ocasió la cita serà amb la singularitat del Grup Cordorniu i de la mà de Xavi Nolla, sommelier, es tastaran referències de quatre cellers que pertanyen al grup i són el primer enclavament vinícola en les respectives denominacions d’origen.

Així es farà un recorregut per vins del Priorat, Conca de Barberà, DO Catalunya, DO Cava i Rioja i alguna sorpresa més com anyades que encara no han sortit al mercat, per intentar transmetre, segons explicava a Vadevi, Xavi Nolla, una nova manera de fer d’aquests cellers més petits del grup.

De fet els que hi participin tindran l’oportunitat d’alguna manera de conèixer en primícia, o si més no un tastet, assegurava Nolla, d’aquest nou concepte que vol promoure el Grup Cordorniu i que segons ha avançat el mateix sommelier a Vadevi, es donarà a conèixer en el marc de la fira Alimentària del mes d’abril.

Així, explicava Nolla, els assistens al tast coneixeran de ben a prop vins amb singularitats com llargues criances, o micorvinificacions especials que responen també a aquesta nova manera de fer que es vol impulsar en les produccions petites.

El tast té un preu de 5 euros, es farà dissabte 5 de març a les 19h i les inscripcions es poden fer aquí.

Pels que no hi pogueu assistir, us avancem que el nou projecte de Codorniu es dirà Ars Collecta, l’art de col·leccionar i el presentará el sommelier Guiilermo Cruz.

N’estarem pendents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa