VadeVi
Abadal proposa un Mercat de Nadal entre vinyes
  • CA

El proper dissabte 17 de desembre, el celler Abadal organitza el seu primer Mercat de Nadal. Durant tota la jornada, els assistents podran gaudir d’una oferta variada de productes gourmet i artesans, propis de la zona i participar en nombroses activitats al voltant del vi.

La jornada festiva es tancarà amb un concert de jazz de la mà de la banda Andrea Motis & Joan Chamorro, acompanyats a la guitarra per Josep Traver. El concert tindrà lloc a les 20 hores en un espai intimista envoltat de bótes, a la sala dels Til·lers. L’artista va començar a triomfar amb només 12 anys quan Quincy Jones es va fixar en ella. Des d’aleshores actua al costat de Joan Chamorro i s’han convertit en un referent musical.

El mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 20:30 hores. Durant tot el dia, el celler durà a terme diverses activitats, tasts i tallers tant per a famílies com per als amants del vi. Entre elles, destaquen: el maridatge de vins i xocolata a càrrec de Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya 2016; una proposta experimental de la mà de Fundació Alícia, o un tast d’iniciació als vins. Així mateix, els visitants podran conèixer els encants del celler, la masia del S.XII i tastar els vins Abadal.

El programa complet es pot consultar aquí i les entrades de forma anticipada pel concert (24€ amb tast de vi i pica pica inclòs) es poden aconseguir directament al celler, per telèfon (938 203 803) o per email a [email protected].

Abadal, vinya i paisatge

Valentí Roqueta, president de Roqueta Origen, va fundar Abadal l’any 1983 en honor a les arrels i la tradició vitivinícola de la família al territori, al Bages, i amb el compromís ferm d’elaborar vins que expressessin la singularitat de la terra i la donessin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per afermar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa