Abadal proposa un Mercat de Nadal entre vinyes

Andrea Motis i Joan Chamorro seran un dels plats forts d'aquest 'Christmas Market'

El proper dissabte 17 de desembre, el celler Abadal organitza el seu primer Mercat de Nadal. Durant tota la jornada, els assistents podran gaudir d’una oferta variada de productes gourmet i artesans, propis de la zona i participar en nombroses activitats al voltant del vi.

La jornada festiva es tancarà amb un concert de jazz de la mà de la banda Andrea Motis & Joan Chamorro, acompanyats a la guitarra per Josep Traver. El concert tindrà lloc a les 20 hores en un espai intimista envoltat de bótes, a la sala dels Til·lers. L’artista va començar a triomfar amb només 12 anys quan Quincy Jones es va fixar en ella. Des d’aleshores actua al costat de Joan Chamorro i s’han convertit en un referent musical.

El mercat obrirà les portes a les 11 hores i finalitzarà a les 20:30 hores. Durant tot el dia, el celler durà a terme diverses activitats, tasts i tallers tant per a famílies com per als amants del vi. Entre elles, destaquen: el maridatge de vins i xocolata a càrrec de Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya 2016; una proposta experimental de la mà de Fundació Alícia, o un tast d’iniciació als vins. Així mateix, els visitants podran conèixer els encants del celler, la masia del S.XII i tastar els vins Abadal.

El programa complet es pot consultar aquí i les entrades de forma anticipada pel concert (24€ amb tast de vi i pica pica inclòs) es poden aconseguir directament al celler, per telèfon (938 203 803) o per email a visita@abadal.net.

Abadal, vinya i paisatge

Valentí Roqueta, president de Roqueta Origen, va fundar Abadal l’any 1983 en honor a les arrels i la tradició vitivinícola de la família al territori, al Bages, i amb el compromís ferm d’elaborar vins que expressessin la singularitat de la terra i la donessin a conèixer al món. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per afermar la tradició vitícola de la zona amb innovació i modernitat.

Nou comentari