VadeVi
Últims dies per proposar activitats dins la Setmana del Vi Català
  • CA

La Setmana del Vi Català torna un any més amb tot un ampli programa d’activitats vinculades amb el territori i el vi amb origen Catalunya. Enguany, aquesta cita organitzada per l’INCAVI i el Departament d’Acció Climàtica de la mà de les DO del país, tindrà lloc entre els dies 4 a 13 de novembre.

Enguany, l’esdeveniment comptarà de nou amb una programació oberta i participativa, feta amb les propostes dels propis actors del sector per així oferir un programa molt variat, amb esdeveniments organitzats per empreses, entitats i particulars en diferents espais del país. El 7 d’octubre és l’últim dia per rebre activitats, així que tot aquell interessat – cellers, botigues de vins, restaurants, denominacions d’origen, associacions, etc.- pot proposar-la a través del formulari que es pot trobar en aquesta pàgina web.

Cinc grans eixos i més de cinquanta propostes

El programa està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de la Setmana del Vi Català.

Fins al moment ja s’han rebut més de cinquanta propostes d’esdeveniments molt variats que inclouen des de visites a vinyes i cellers, a promocions especials, tastos de vins catalans, experiències enoturístiques i també activitats vinculades a la cultura i al vi. Es pot consultar tota la informació a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa