VadeVi
Acampar de luxe entre vinyes ara és possible a Llopart
  • CA
El glamping entre vinyes s'ofereix per 2 o 4 persones
El glamping entre vinyes s’ofereix per 2 o 4 persones | Llopart

!--akiadsense-->

Llopart ha començat a comercialitzar dins la seva oferta enoturística una activitat nova en tot l ́Estat, el glamping entre vinyes: acampar, però amb molt de glamur, literalment entre els camps d’aquest celler de Subirats.

Juntament amb l ́empresa Zenith Experience, experts en el disseny de campaments itinerants amb confort o Corporate Campsites®, han llançat una experiència pionera, la possibilitat de passar una nit enmig de les vinyes i sota els estels de l ́Heretat Can Llopart d ́una manera 100% propera i sostenible.

Es tracta d ́una estada en plena natura amb tendes tipus haima de 20m2 i amb capacitat entre 2 i 4 persones cada una, equipades amb totes les comoditats pròpies d ́un hotel.

Les tendes per acampar tenen les prestacions d'un hotel
Les tendes per acampar tenen les prestacions d’un hotel | Llopart

!--akiadsense-->

Aquesta experiència s’ofereix d ́abril a octubre, té un preu de 283€ per persona i es pot també complementar amb una activitat d ́observació astronòmica o de creixement personal. Llopart vol d’aquesta manera esforçar-se per oferir una activitat que no genera cap impacte mediambiental per aconseguir un enoturisme sostenible i responsable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa