VadeVi
Acte final de campanya de Viticultors del Cava aquest dilluns a Sant Sadurní
  • CA
Copes de cava

!--akiadsense-->

Viticultors del Cava, candidatura unitària integrada per Unió de Pagesos de Catalunya, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i l’Associació de Viticultors del Penedès, tanca aquest dilluns 23 de juliol a les 8 del vespre a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès) la campanya per a les eleccions al Consell Regulador de la DOP del Cava del 26 de juliol.

Sota el lema de campanya “Seguim defensant tots els viticultors del cava”, la coalició al Cens B (titulars d’explotacions vitícoles que no són socis de cooperatives o societats de transformació) farà una crida a la participació dels productors. En aquest cens li corresponen 3 vocals i són cridats a votar un total de 2.944 viticultors.

La coalició aposta amb força per guanyar valor afegit amb l’augment de preu del raïm i del vi, per la qualitat de la producció i per la unitat dels viticultors. Aquesta candidatura ja es va presentar fa cinc anys, però en ser l’única no hi va haver eleccions. Enguany es presenten dues més: Coop Cava Requena i APAG Extremadura ASAJA, per la qual cosa, és molt important, sseguren, que els productors vagin a votar per mantenir un model pel qual s’ha treballat conjuntament des de Catalunya durant molts anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa