VadeVi
Les activitats als cellers floreixen amb la primavera
  • CA
Giró Ribot obre les portes d'un Wine & Cava Bar

!–akiadsense–>

Giró Ribot obre les portes d’un Wine & Cava Bar

El celler de Santa Fe del Penedès estrena un nou espai pensat per a gaudir dels seus vins i caves a l’aire lliure. Wine & Cava Bar“> és un lloc amb vistes privilegiades a Montserrat des d’on es pot degustar tota la seva gamma de productes. Un conjunt de tapes arrodoneixen la carta, ideals per fer l’aperitiu o dinar.

Aquest espai exterior està obert els dissabtes i diumenges de 12h a 16h i sempre sota reserva prèvia, per tal de poder garantir les mesures de seguretat.

Pere i Marta Guilera guiaran les visitesPere i Marta Guilera guiaran les visites | Cava Guilera

!–akiadsense–>

Guilera GASTROCAVA: cava, tastos, aperitius i terrasses amb encant entre vinyes

Dissabte 20 de març, Cava Guilera obrirà les seves terrasses amb encant entre vinyes. El celler ha dissenyat diferents espais a l’aire lliure, molt separats entre sí, per tal de garantir la seguretat i tranquil·litat de tots els visitants, i posa a disposició dels visitants una cartellera gastrocava, que inclou tots els seus caves de criança a copes i una petita selecció d’aperitius. L’objectiu de l’experiència, en paraules del celler és “respirar la vida i simplement gaudir del cava, del paisatge i dels plaers petits”.

Pere i Marta Guilera, pare i filla, rebran els visitants. Han creat quatre tastos entre vinyes i un sistema de reserves dual: es pot visitar l’espai de forma espontània o fer-ne una reserva prèvia. Amb aquest plantejament intenten adaptar-se a les necessitats i diferents estils de vida dels seus visitants. Pel que fa als horaris d’obertura, seguiran les indicacions sanitàries recomanades i les aniran comunicant a través de les seves plataformes digitals: pàgina web, newsletter i instagram de @cavaguilera.

Aquestes són algunes de les activitats proposades:

  • Tast express: 3 caves de criança. Ràpid i de peu dret, ideal per establir un primer contacte amb els caves del celler. PVP: 5€.
  • Tast versàtil: 3 caves, formatge i xocolata. Àgil però tranquil, ideal per redescobrir la gran versatilitat dels caves de criança. PVP: 15€.
  • Tast contemplatiu: 4 caves i 3 formatges. Bucòlic i profund, ideal per mimetitzar-se amb la quietud dels paisatges mediterranis. PVP: 20€.
  • Tast gastrocava: cava i aperitius. Festiu i llibertari, ideal per passar una bona estona i gaudir amb la parella, família i amics. PVP: a carta.

Esmorzar entre vinyes a Albet i Noya

Pícnic entre Vinyes per celebrar l’arribada de la primavera

!–akiadsense–>

Albet i Noya reobre les portes d’enoturisme el 21 de març amb una jornada especial per celebrar l’arribada de la primavera. Es convida els visitants a fer un pícnic entre vinyes tot proposant vuit racons de la finca on fer un esmorzar de km0 i en privat. La vinya de El Fanio, la Figuera de Can Vendrell, Can Milà de la Roca o el jardí del celler són només alguns dels espais que l’enoturista podrà descobrir al seu aire i, si ho desitja, amb una passejada entre vinyes.

La reserva de l’espai (places limitades) es pot fer directament des de la web d’Albet i Noya i el preu, de 20€ per persona, inclou un esmorzar amb embotits, pa amb tomàquet, fruita, carquinyolis i una ampolla de vi per cada dues persones. Un sommelier del celler visitarà els diferents espais per explicar el vi i resoldre dubtes. Durant la jornada, també estarà obert el winebar d’Albet i Noya, de 10 a 14:30h.

Enoturisme privat i nou carril bici

Tal i com ja va fer l’estiu passat, el celler aposta per un enoturisme segur i realitza totes les seves visites a l’aire lliure, sense barrejar grups i amb estricta reserva prèvia. Així mateix, també és vol promocionar el turisme actiu i sostenible oferint activitats de cicloturisme i senderisme.

Una de les principals novetat és el CAMÍ GROC, que uneix l’estació de tren de Subirats amb el municipi de Sant Pau d’Ordal i diversos cellers. Des d’Albet i Noya s’anima als visitants a deixar aparcat el cotxe a casa seva i desplaçar-se al municipi de forma sostenible agafant el tren per arribar al municipi de Subirats. Es podrà utilitzar la pròpia bicicleta o llogar-ne una directament a la seu de bikemotions a la mateixa estació de Lavern-Subirats.

Pel que fa al senderisme, el celler vol donar a conèixer la seva finca de Can Milà de Roca amb una ruta circular d’aproximadament 5 km i que passa per diferents localitzacions d’interès i fent parada i tast a l’emblemàtica vinya de El Fanio. Aquesta ruta es pot fer autoguiada o amb un guia especialitzat del celler.

Visites entre vinyes del celler Torre del VeguerVisites entre vinyes del celler Torre del Veguer | Torre del Veguer

!–akiadsense–>

Torre del Veguer reobre amb noves propostes

Torre del Veguer reactiva aquest dilluns les activitats al celler amb totes les mesures recomanades, un cop s’han relaxat les restriccions de mobilitat a Catalunya. La seva oferta enoturística s’ajustarà a grups reduïts, amb distància de seguretat i ús de mascareta, però mantenen l’aposta per mostrar el patrimoni de vinyes plantades a tocar del celler, que aquests dies estan a punt de despertar del descans hivernal, i les seves vistes al mar.

Es mantenen les propostes de maridatges gastronòmics i s’han incorporat, a més a més, degustacions de foie i xocolata a les ja clàssiques de formatges, ibèrics i tapes del Mediterrani. Els tastos s’ofereixen en les mateixes franges horàries que els establiments de restauració. Així mateix, Torre del Veguer ofereix els seus espais per a esdeveniments d’empresa i celebracions i casaments amb encant, que es poden fer als exteriors aprofitant el seu jardí de 2.000 m2 i una haima de disseny.

Passejar en plena natura, entre ceps i boscos als peus del parc natural del Garraf, i descobrir joies com un cup de pedra on els monjos Jerònims ja feien vi al segle XV o la relació de la nostra família amb Salvador Dalí són alguns dels molts al·licients que oferim als visitants”, comenta el director de Torre del Veguer, Joaquim Gay de Montellà. “Amb molta il·lusió reprenem visites enoturístiques alternatives al turisme urbà”, en un moment en què “veiem que hi ha moltes ganes de visitar-nos”. En aquest sentit, es mostren esperançats en poder rebre novament turistes nacionals i internacionals el més aviat possible.

Més informació sobre l’oferta enoturística de Torre del Veguer seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa