VadeVi
Activitats d’estiu als Cellers Torres del Penedès
  • CA
Les dues vetllades astronòmiques d’aquest estiu han tingut lloc al celler de Pacs del Penedès | Torres

!–akiadsense–>

La Nit d’Estrelles dels Cellers Torres es consolida, en la seva setena edició, com una de les experiències enoturístiques més singulars del Penedès. Un centenar de persones ja han participat aquest any en dues vetllades astronòmiques que ha organitzat el celler familiar ubicat a Pacs del Penedès; la tercera i última Nit d’Estrelles tindrà lloc aquest dissabte, 22 de juliol.

L’experiència combina l’observació de les estrelles amb el vi, la gastronomia i la música en directe. Comença amb un agradable passeig per la vinya amb astrònoms de l’Observatori Astronòmic del Garraf, que parlen de les constel·lacions mentre el grup es dirigeix a peu cap al celler Waltraud, un edifici dissenyat per l’arquitecte barceloní Javier Barba on envelleixen els vins més emblemàtics de la família Torres. Després de l’observació de les estrelles amb telescopi, els visitants gaudeixen d’un sopar a l’aire lliure harmonitzat amb vins i música swing en directe.

Aquesta activitat ha estat mereixedora, al llarg de la seva trajectòria, de diversos reconeixements d’organismes com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya o la World Food Travel Association, o de publicacions com Drinks Internacional en el marc dels Wine Tourism Awards.

Activitats de verema al setembre

Durant el mes de setembre, Cellers Torres organitza dues noves experiències per viure de prop l’època de verema, unes propostes que han estat distingides recentment com a ‘Millor esdeveniment enoturístic’ als Wine Tourism Awards.

‘Matins de verema’ és una activitat per a tots els públics que consisteix, com el seu nom indica, en participar en una verema. Després de conrear la vinya, els visitants gaudiran d’un esmorzar a peu de vinya amb un tast de vins i una visita al celler de la família Torres.

‘Del cep a la copa’ és una proposta per aprofundir en el coneixement de les varietats de raïm, tastant primer el fruit i després el vi elaborat amb aquesta varietat. Aquesta activitat inclou també una visita al celler i un brunch a l’aire lliure.

Arran de la bona acollida de l’anterior edició, aquest any s’han programat quatre sessions de cada activitat els caps de setmana del 16 i 17 i del 23 i 24 de setembre. Les places són limitades i es necessària reserva prèvia al telèfon 93 817 75 68 o via e-mail a [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa