VadeVi
Acusen Codorníu d’independentista per l’eslògan de la campanya de Nadal
  • CA

!–akiadsense–>

L’últim anunci de Codorníu està aixecant molta polseguera per l’ús de la frase “Ho tornem a fer” a la campanya d’espots de Nadal. Diversos usuaris de Twitter han associat aquest eslògan a la frase “ho tornarem a fer” amb la que Jordi Cuixart va acabar la seva última intervenció durant el judici del Procès i que també és el títol del seu últim llibre.

Així acusen la companyia d’independentista i criden a no consumir els seus productes. Una versió del clàssic boicot de Nadal al cava català, però en aquesta ocasió centrat en Codorníu.

L’empresa de Sant Sadurní, recordem té la seva seu a la Rioja des de l’octubre de 2017. Un trasllat de seu que es va fer per “la incertesa política i jurídica que es vivia a Catalunya”.

Des de l’empresa de la seva banda han explicat a Vadevi que són viticultors i elaboradors de cava i que “els anuncis d’aquesta campanya fan referència a l’esforç cíclic de preparar les festes cada any”.

Això pel que fa a Twitter. Però alguns mitjans de comunicació espanyols, recullen també aquest esperit i asseguren que el lema és clarament independentista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa