VadeVi
Agricultura dóna una mà per la part menys agraida de fer vi
  • CA

El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Antoni Diaz, inaugurarà el proper dimarts, 12 d’abril, a les 16:15 hores, la jornada tècnica ‘Quins són els registres vitivinícoles que han de dur els cellers?’, que se celebrarà a l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, a Sant Sadurní d’Anoia (Barri d’Espiells, s/n).

El sector vitivinícola a Catalunya està lligat a una destacada tradició productiva, elaboradora i de consum i també a una àmplia diferenciació de productes comercialitzats, emparats en gran mesura per les diverses denominacions d’origen. A nivell productiu, la seva importància és destacada tant en termes econòmics com en termes territorials i socials. En algunes zones, la vinya és el principal conreu i és el factor caracteritzant del seu paisatge i del desenvolupament de la seva economia.

La indústria alimentària lligada al sector vitivinícola és important en termes econòmics per les nombroses empreses que s’hi dediquen, directament o indirectament, i pel gran volum de producte comercialitzat. L’activitat d’elaboració de vi i altres productes implica realitzar uns tràmits i dur una sèrie de registres per a garantir que les instal·lacions i els diferents productes vitivinícoles que s’elaborin o envasin, compleixin amb la normativa vigent.

Així s’analitzarà que és el registre d’envasadors i embotelladors en general, es parlarà específicament dels registres del sector vitivinícola, dels diferents tipus en funció de les necessitats i la jornada s’acabarà mb exemples.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech a telèfon 93 891 1412 o al correu [email protected]

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa