Aquest proper dissabte, 15 de maig, Agustí Torelló Mata presentarà el seu “Carnet Jove”, una aposta del celler de Sant Sadurní d’Anoia perquè els joves puguin apropar-se al món del cava sense complexes i dins les seves possibilitats. L’origen de la idea és l’èxit que va tenir el primer dinar per joves de 18 a 30 anys, que es va fer a les mateixes caves el passat mes de febrer amb un menú de 20€, que serà el preu que ha fixat el celler per posar-lo a l’abast d’aquest sector de la població que, sovint, compta amb menys recursos.

Des d’Agustí Torelló Mata creuen que tot i que el cava “té totes les condicions del jovent” perquè és “un vi fresc, alegre i viu”, sovint sembla que queda reservat a les altres franges d’edat i que s’associa a una gastronomia gourmet a què els joves no poden accedir. És per això que el celler ha preparat la seva iniciativa “El Cava Sense Complexes”, una iniciativa que defineixen com a “desenfadada” i que, per participar-hi, només té dos requisits: tenir entre 18 i 30 anys i gaudir del vi i el cava de la terra. Així, el tercer dissabte de cada mes, hi haurà un “Weekend Tast”, una activitat exclusivament per a joves que tindrà un preu de 20€. A més, però, a la resta d’accions del celler també hi haurà places reservades especialment per a joves i a un preu adient a les seves possibilitats.

|

El primer Weekend Tast s’obre aquest 15 de maig amb un ventall dels còctels amb cava més internacionals: el Bellini amb préssec, el Mimosa amb taronja… i el Golden ATM, amb suc de poma, que Agustí Torelló Mata va presentar a la terrassa de l’hotel Hilton BCN abans que comencés la pandèmia. Plats de cuina japonesa i els caves Reserva Brut i Rosat d’Agustí Torelló Mata serviran de tret de sortida d’aquesta iniciativa que, a més, comptarà amb la música del saxofonista Pep Poblet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa