Agustí Torelló Mata presenta el seu “Carnet Jove”

El celler aposta perquè els joves puguin apropar-se al món del cava sense complexes

Aquest proper dissabte, 15 de maig, Agustí Torelló Mata presentarà el seu “Carnet Jove”, una aposta del celler de Sant Sadurní d’Anoia perquè els joves puguin apropar-se al món del cava sense complexes i dins les seves possibilitats. L’origen de la idea és l’èxit que va tenir el primer dinar per joves de 18 a 30 anys, que es va fer a les mateixes caves el passat mes de febrer amb un menú de 20€, que serà el preu que ha fixat el celler per posar-lo a l’abast d’aquest sector de la població que, sovint, compta amb menys recursos.

Des d’Agustí Torelló Mata creuen que tot i que el cava “té totes les condicions del jovent” perquè és “un vi fresc, alegre i viu”, sovint sembla que queda reservat a les altres franges d’edat i que s’associa a una gastronomia gourmet a què els joves no poden accedir. És per això que el celler ha preparat la seva iniciativa “El Cava Sense Complexes”, una iniciativa que defineixen com a “desenfadada” i que, per participar-hi, només té dos requisits: tenir entre 18 i 30 anys i gaudir del vi i el cava de la terra. Així, el tercer dissabte de cada mes, hi haurà un “Weekend Tast”, una activitat exclusivament per a joves que tindrà un preu de 20€. A més, però, a la resta d’accions del celler també hi haurà places reservades especialment per a joves i a un preu adient a les seves possibilitats.

|

El primer Weekend Tast s’obre aquest 15 de maig amb un ventall dels còctels amb cava més internacionals: el Bellini amb préssec, el Mimosa amb taronja… i el Golden ATM, amb suc de poma, que Agustí Torelló Mata va presentar a la terrassa de l’hotel Hilton BCN abans que comencés la pandèmia. Plats de cuina japonesa i els caves Reserva Brut i Rosat d’Agustí Torelló Mata serviran de tret de sortida d’aquesta iniciativa que, a més, comptarà amb la música del saxofonista Pep Poblet.

Nou comentari