VadeVi
Albet i Noya convida a lluitar contra el plàstic i fer esport alhora
  • CA
Plogging entre vinyes Albet i Noya

!–akiadsense–>

El proper 20 de setembre Albet i Noya celebra la jornada Let’s Clean up Europe organitzant el II Plogging Entre Vinyes. Recordem que el plogging és una modalitat esportiva sorgida a Suècia i que consisteix en caminar o córrer al mateix temps que es recullen deixalles que es van trobant pel camí. És una conjunció entre jogging (córrer en anglès) i plocka upp (recollir en suec).

Serà una jornada lúdica que començarà a les 10 del matí amb una xerrada sobre l’ús del plàstic a les nostres vides a càrrec de la formadora Berta Garriga (@arrelsvoladores). Seguidament, les persones que ho desitgin podran realitzar un plogging entre vinyes seguint diferents rutes proposades del celler. Aquesta activitat està emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus sota el lema Let’s Clean Up Europe.

El plàstic i les nostres vides

Un dels objectius de la jornada d’enguany és conscienciar la gent sobre la problemàtica dels plàstics en el nostre dia a dia. La penedesenca Berta Garriga, formadora i divulgadora ambiental, ha preparat un taller que farà adonar de com n’és de present el plàstic a la nostra vida i com es pot evitar-ne el seu ús, tot proposant alternatives i noves maneres de consum.

Per tal d’adaptar la jornada a les noves mesures de seguretat, la xerrada es farà al jardí del celler complint amb les distàncies seguretat i amb mascareta, mentre que el plogging es farà per lliure i cada grup o unitat familiar podran seguir una ruta diferent. Al final de la Jornada al celler es farà una recopilació dels residus trobats i hi haurà premis per les deixalles més curioses.

El winebar d’Albet i Noya estarà obert durant tota la jornada. Trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa