Albet i Noya va acollir un centenar de dones en motiu del Dia Internacional de la Dona 2020
Albet i Noya va acollir un centenar de dones en motiu del Dia Internacional de la Dona 2020 | Albet i Noya

!–akiadsense–>

Diumenge 8 de març de 2020, fa prop d’un any, Albet i Noya reunia al seu celler de Sant Pau d’Ordal un centenar de dones en una visita exclusiva per a elles organitzada en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Va ser l’últim gran esdeveniment que es va poder fer al celler abans de la pandèmia i de l’estat d’alarma decretat una setmana després.

Satisfets de l’èxit d’aquella jornada, i amb la frustració que suposa no poder repetir la gesta, el celler penedesenc proposa ara un tast virtual amb els seus 3 vins protagonitzats per dones: La Curiosa, La Milana i el vi experimental Marina Rion. Les tres referències es poden adquirir a un preu especial (38€) a la botiga on line del celler i que seran comentats en directe per l’enòloga Marga Torres el proper 8 de març de 2021, a les 19h de la tarda.El pack inclou tres referències del celler que tenen com a protagonistes les dones

!–akiadsense–>

La Curiosa 2020 és un dels vins més populars del celler, un rosat jove elaborat amb les varietats pinot noir i syrah ideal per fer a copes o per acompanyar àpats informals. La Milana 2016, en canvi, és un negre amb molt de cos elaborat amb caladoc, merlot i ull de llebre. Un vi mereixedor l’any 2019 del Vinari d’Or al Millor Vi de Guarda i que està dedicat a l’antiga propietària de la fina Can Milà de la Roca, a Lavern. Finalment, el vi Marina Rion 2020 és un blanc experimental elaborat amb una varietat recuperada a les muntanyes d’Ordal i que duu el mateix nom. Fa referència a la rebesàvia de Josep Maria Albet, la primera dona de la família en viure i treballar a la finca de Can Vendrell de la Codina.

Marga Torres és enòloga d’Albet i Noya des de fa 28 anys i serà l’encarregada de presentar aquests tres vins especials en una jornada on es vol reivindicar el paper de la dona treballadora dins el món del vi. Per adquirir el pack especial, podeu anar a aquest enllaç o aconseguir-lo directament a la botiga del celler. El pack es pot adquirir independentment de si es participa o no al tast del dia 8 de març; l’activitat està oberta a tothom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa