Verema Albet i Noya

!--akiadsense-->

Un any més, Albet i Noya obre les seves portes a petits i grans amb motiu de la verema. Des del dissabte 24 d’agost (i fins que s’acabi la verema), el celler oferirà visites especials en què es podran conèixer de primera mà totes les tasques que tenen lloc al celler durant aquesta època de l’any.

Així mateix, també s’ofereixen visites especials per a infants de 3 a 12 anys. Acompanyats en tot moment de monitors especialitzats, els petits de la casa podran anar a collir a la vinya, conèixer tot el procés d’elaboració del vi i trepitjar raïm amb els peus per fer-ne el seu propi most. Mentrestant, els adults visitaran la zona de recepció de raïm, tastaran el most en fermentació directament de les tines i acabaran la visita amb un tast de diferents vins del celler.

L’activitat es farà tots els caps de setmana a les 11:30h. Té una durada de dues hores aproximadament i un cost de 18 euros els adults i 8 euros els infants. És imprescindible reserva prèvia al mail visita@albetinoya.cat o al telèfon 682288548.

Nou comentari

Comparteix