VadeVi
Albet i Noya s’enduu quatre ors al Biofach 2016
  • CA

El celler Albet i Noya ha començat el 2016 celebrant diversos reconeixements a concursos de vins d’àmbit internacional. Si fa un parell de setmanes s’enduia un or pel negre Reserva Martí al Millésime Bio, ara el concurs alemany de vins ecològics Mundis Vini Biofach ha reconegut quatre de les seves referències, les quatre que de fet havia presentat a concurs. El Reserva Martí i Ocell de Foc com a vins negres, el Blanc XXV com a vi blanc i també un escumós Clàssic Penedès, el Brut Barrica 21.

En la setena edició d’aquest concurs s’han tastat vins de 15 països diferents per part d’un jurat format per una cinquantena d’experts del sector vitivinícola. En total, s’han premiat 209 vins dels quals 11 amb un Gran Or, 108 amb medalla d’Or i 90 amb medalla de Plata.

Comparant els resultats obtinguts pel celler en aquesta edició vers l’any passat, l’Ocell de Foc és el vi que repeteix premi, i per tant, aconseguint medalla d’Or durant dos anys consecutius. Han estat nous premis per al vi blanc El Blanc XXV i pel Clàssic Penedès Brut Barrica 21, ja que en anteriors edicions havien estat dels vins inscrits a concurs però sense ser reconeguts amb cap medalla.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa