VadeVi
Alimentaria s’ajorna de nou i se celebrarà l’abril del 2022
La fira Alimentaria té una periodicitat bianual
La fira Alimentaria té una periodicitat bianual | Alimentaria

!--akiadsense-->

El saló Alimentaria s’ha tornat a ajornar i se celebrarà del 4 al 7 d’abril del 2022, segons ha informat Fira de Barcelona. La mostra ja es va haver de moure de dates de l’abril del 2020 fins al setembre del mateix any a l’espera de l’evolució de la situació epidemiològica i finalment es va posposar al maig d’aquest 2021, tot i que al final tampoc es va celebrar. En un comunicat Fira de Barcelona, preveu que l’abril de l’any que ve la situació serà “més favorable” per a la participació de companyies i professionals del sector. Mentrestant, algunes de les empreses locals que hi havien de prendre part de l’àmbit de l’alimentació, les begudes i el ‘food service’ participaran al Gastronomic Forum Barcelona el proper mes d’octubre.

La fira Alimentaria & Hostelco és un dels principals salons del sector de la indústria alimentària i de l’equipament hostaler i tota la seva cadena de valor. En la darrera edició, el 2018, va reunir 4.500 empreses i 150.000 visitants professionals, dels quals una quarta part eren internacionals. Habitualment, la mostra se celebra bianualment en els anys parells.

Segons Fira de Barcelona, l’ajornament s’ha confirmat després de la “consulta i interlocució amb el teixit productiu, associatiu i institucional” en relació a la conveniència de celebrar el saló al maig d’aquest any, tal com estava previst després de posposar-lo més d’una vegada des de l’abril del 2020 per culpa de la pandèmia -primer fins al setembre del mateix any, després fins al maig del 2021 i ara finalment a l’abril del 2022-.

El saló Gastronomic Forum Barcelonaque organitza Fira de Barcelona a través de la societat Alimentaria Exhibitions, tindrà lloc entre el 18 i el 20 d’octubre al recinte de Montjuïc i ampliarà el seu format habitual per donar cabuda a les empreses que haguessin participat en el saló Alimentaria i vulguin prendre part en un saló d’àmbit estatal. I segons ha detallat l’entitat organitzadora, el GFB coincidirà amb Alimentaria FoodTech, una mostra sobre transformació i conservació d’aliments en una setmana dedicada a la sostenibilitat alimentària amb motiu de la col·laboració de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

De moment, aquest any, Fira de Barcelona té previst acollir les dues fires mundials ISE i MWC a principis d’estiu, a més del Gastronomic Forum Barcelona, Alimentaria FoodTech i Hispack; les fires B-Travel i Barcelona Bridal Fashion Week, i al juliol Automobile Barcelona i BforPlanet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa