VadeVi
Neix ‘Allotjaments amb DO’ per difondre el vi català a través d’establiments turístics
Un moment de la presentació d'Allotjaments amb DO al Palau Robert de Barcelona
Un moment de la presentació d’Allotjaments amb DO al Palau Robert de Barcelona

!--akiadsense-->

Després de dos anys de treballs per a la definició del projecte, ha nascut Allotjaments amb DO, una iniciativa que s’ha concretat en una associació sense ànim de lucre amb la voluntat de promoure i divulgar la cultura del vi des de diferents establiments turístics que ofereixen estades de qualitat a les dotze regions vitivinícoles de Catalunya.

Amb una clara voluntat integradora, Allotjaments amb DO vol ser un projecte transversal i vertebrador, impulsat per establiments turístics molt diversos — hotels, masies de turisme rural, cellers amb allotjament, bed & breakfast— que volen aportar valor afegit i distinció a la seva marca amb una oferta de productes de qualitat vinculats al món del vi.

Amb una especial sensibilitat per la gastronomia i el vi de cada regió, els integrants d’Allotjaments amb DO reben els seus clients amb una copa de benvinguda i els ofereixen una visita a un celler o una activitat enoturística genuïna de la zona. L’objectiu és que l’estada sigui una autèntica experiència amb Denominació d’Origen.

La presidenta d’Allotjaments amb DO, que s’ha presentat aquest dimarts a Barcelona, Marta Domènech, considera que 2l’associació obre la porta a unes noves sinergies que aniran en benefici del sector turístic català, dels cellers i de tots aquells que viuen de la cultura del vi en cada una de les regions vinícoles catalanes i, això és molt important, perquè el vi català és un dels valors que no es poden globalitzar ni deslocalitzar i ens permet identificar-nos amb un producte directament vinculat al territori”.

Trobareu tota la informació www.allotjamentsambdo.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa