VadeVi
Els alumnes de l’Escola d’Enoturisme analitzen la situació del vi a través d’Instagram
  • CA
Enoturisme Penedès

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Aquest dijous 11 de juny es posa en marxa una iniciativa dels alumnes del curs de Guia, Informació i Assistència Turística de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, amb l’objectiu de conèixer l’actualitat del sector, el seu present i futur, des del plantejament que els alumnes facin al professorat. Alhora, els organitzadors del volen obrir la porta a la resta de la població perquè coneguin quin és el seu aprenentatge durant el curs.

Els alumnes estan molt motivats i compromesos amb el sector, valoren molt positivament l’aprenentatge i volen compartir les oportunitats que els hi atorga aquesta formació així com les línies de desenvolupament del sector. Les converses tindran lloc els dijous a les 19h a través del perfil @enoestudiants, a la plataforma IG Live, de l’11 de juny al 23 de juliol. A més dels estudiants hi participaran la directora de l’Institut, Ester Garcia, i els professors, Lluís Tolosa, Begoña Fernández, César Cánovas, Carme Ruiz, Eric Enguita o Esther Millas, entre altres.

És previst que s’analitzi com queda la situació com a conseqüència d’aquesta crisi sanitària, els nous destins turístics, o la paralització i reinvenció de projectes. Temàtiques que es tractaran en la tercera edició del Cicle Formatiu de Guia, Informació i Assistència Turística especialitzat en Enoturisme, les inscripcions del qual ja estan en marxa i es poden formalitzar seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa