VadeVi
Importadors de vi americans visiten Catalunya per ampliar els seus portafolis
  • CA

Aquesta setmana, una missió d’importadors americans ha visitat vuit cellers de casa nostra per tal de conèixer nous productes per comercialitzar als Estats Units.

Aquesta missió inversa coordinada per l’Associació Vinícola Catalanam ha estat molt ben acollida per les empreses que forment part de la patronal del vi, ja que els importadors convidats representen a empreses distribuïdores de productes d’alta qualitat que treballen pel canal Horeca. En aquesta ocasió els importadors han estat provinents dels Estats de Califòrnia, Florida i Il.linois.

Durant aquesta setmana han visitat bona part del territori català, coneixent els vins que s’elaboren a Covides, Roger Goulart i AT Roca (D.O Penedès); Cérvoles i Costers del Sió (D.O Costers del Segre); Edetaria i Cellers Batea (D.O Terra Alta) i Clos Montblanc (D.O Conca de Barberà).

Els integrants d’aquesta missió han destacat la gran qualitat dels vins tastats, així com la seva sorpresa per la important producció vinícola existent a Catalunya. Ferran Contell, de Darsena Selections explica que “aquest tipus de viatges és la millor forma de conèixer la potència vitivinícola de Catalunya, un maridatge perfecte entre vi de qualitat, gastronomia i cultura. Sens dubte, sortiran operacions perquè els cellers ens han ofert el seus millors productes”.

Jeff Moses, de Zimmerman’s International Wine Import, comenta que “ és important conèixer d’aquesta forma el territori català per a poder explicar-ho als EEUU i a tots els nostres clients”.

Per a la patronal del vi català, aquest tipus de missions són oportunitats úniques per a donar a conèixer els vins que s’elaboren a Catalunya i facilitar als cellers l’exportació dels seus productes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa