VadeVi
Ametller Origen crea el Club de Vins amb Origen per recolzar els petits viticultors catalans
  • CA
Club de Vins Ametller

!--akiadsense-->

Ametller Origen ha presentat el seu club de vins en un acte virtual conduit per la periodista Empar Moliner i en el que el director general d’Ametller Origen, Josep Ametller, ha apuntat que amb aquest club volen fer descobrir als seus clients vins amb ànima, vins de petits elaboradors que per la mida dels seus projectes els costa arribat a la gran distribució.

Per la seva part, Maria Piñol, la coordinadora del club de vins, ha destacat que el club de vins vol donar a conèixer no només els vins, sinó les histories humanes que hi ha al darrera amb la voluntat de fer d’altaveu de tots els territoris vinícoles de Catalunya.

L’oferta incial del club està composada per un total de vint-i-cinc vins d’onze celllers, sis dels quals no tenen denominació d’origen. La sommelier Meritxell Falgueras, ambaixadora del Club, ha destacat que la selecció dels onze cellers s’ha fet mitjançant un tast a cegues. Els vins es podran aconseguir a través de la botiga online d’Ametller Origen i de la botiga física del Mercat d’Autors de Barcelona.

En l’acte també ha intervingut Carmel Mòdol, Director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya qui ha fet palès el suport que des del seu departament donen a aquesta iniciativa impulsada per una de les gran empreses agroalimentàries de Catalunya.

L’acte ha finalitzat amb una intervenció de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà qui ha felicitat Ametller Origen per la seva iniciativa i ha posat de manifest la importància de consumir productes locals davant de la situació que estem vivint.

Els onze cellers que formen part del Club de Vins amb Origen són els següents:

  • Baldufa Vins de Miriam Chivite (Alt Penedès)- Sense DO
  • Carisma de Xavier Ribes (Alt Urgell) – Sense DO
  • Tanca Els Ulls de Francesc Boronat (Alt Camp) – DO Tarragona
  • Comalats d’Eva Bonet (La Segarra) – DO Costers del Segre
  • El Jardí dels Sentits de Blanca Ozcariz (Alt Penedès)- Sense DO
  • La Copa Llena d’Anne Cannan (Priorat) – DO Montsant
  • Nubac d’Elisabet d’Anguera (Priorat) – DOQ Priorat
  • Rubió de Sòls de Judith Sogas (La Noguera) – Sense DO
  • Terrer de Pallars de Núria Bigorra (Pallars Jussà) – DO Costers del Segre
  • Un Sol Cel de Pere Lluch (Baix Penedès) – Sense DO
  • Xic de Mel de Moez Aoun (Alt Penedès) – Sense DO

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa