VadeVi
Ametller Origen presenta el segon vi solidari i de co-creació fet al Penedès

Aquesta setmana s’ha presentat “Per l’amor de 10: Somni d’Anantapur”, un vi blanc elaborat de forma molt especial per Ametller Origen. I és que el Grup ha convidat 10 dels seus clients -que no es coneixen entre sí- a crear plegats un vi de xarel·lo, seguint tots els processos necessaris per la seva elaboració.

Aquesta 2a edició va obrir convocatòria el passat setembre de 2016 i, des de llavors, els seleccionats viscut des de la verema fins a la comercialització passant pel premsat, les cates, l’embotellament, l’etiquetatge i sessions de treball. A més a més, en aquesta aventura els han acompanyat uns padrins molt especials, el Llucià Ferrer, l’Aina Clotet i el Marc Clotet.

La comercialització serà la fase final d’aquest projecte, que es va originar amb un rere fons social i que destinarà els 100% dels seus beneficis a la Fundación Vicente Ferrer, per a la construcció d’un embassament al districte d’Anantapur (Índia).

El Grup Ametller Origen és una companyia catalana d’alimentació especialitzada en producte fresc. La família Ametller s’ha dedicat des de 1830 a cultivar les seves terres a la comarca del Penedès, Catalunya. Fruit d’aquesta experiència com agricultors i fabricants, han consolidat als darrers anys un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereix a les seves botigues. Actualment el grup conta amb més de 1.500 treballadors, camps al llarg de l’eix mediterrani, 90 punts de venda propis i una planta productiva d’elaborats i làctics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa