VadeVi
Ampans tanca la celebració dels 50 anys amb la Fura dels Baus
  • CA

La Fundació AMPANS tanca aquest dissabte els actes de commemoració del seu 50è aniversari amb una jornada especial a la Plaça del Crist Rei de Manresa.

D’una banda, amb l’objectiu d’homenatjar els voluntaris que han col·laborat amb l’entitat, organitzen una recollida d’ampolles de cava especialment decorades per l’ocasió. Les ampolles es poden portar des de les 10h del matí fins les 19h del vespre, tot i que també s’habilitarà un espai a la mateixa plaça perquè les persones interessades ho puguin fer directament allí (l’entitat ofereix ampolles buides i elements de decoració). Diversos artistes bagencs també faran la seva aportació artística a la causa. A les 19h, es farà una encesa d’espelmes i la foto final.

Paral·lelament a la recollida, s’exposaran els més de 500 dibuixos i ampolles de cava ja decorades que l’entitat ha rebut de diverses escoles que s’han sumat a l’acte. Entre tots els participants, se sortejaran 50 samarretes amb les lletres que configuren el nou logo d’AMPANS i s’emportaran una polsera de record d’aquest dia.

D’altra banda, a partir de les 19:30h s’aixecarà a la Plaça Sant Domènec una xarxa humana a 40 metres d’alçada ideada per La Fura dels Baus. Utilitzant el lema “Amb suports i en xarxa no hi ha límits, hi ha oportunitats”, prop d’un centenar de persones participaran en aquesta cadena, que tindrà com acompanyament l’actuació musical en directe dels grups Puput i Xàldiga.

Tot i que es disposarà d’un equip molt més ampli, a la xarxa hi acabaran pujant 42 persones que representaran AMPANS i la societat manresana que ha acompanyat la trajectòria de l’entitat, que dóna suport a prop de 1.600 persones. Un projecte que vol mostrar a la societat que hi ha reptes, però que amb suports tot és possible.

Per a més informació, podeu consultar el seu web ampans.cat.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa