VadeVi
Anaïs Manobens: “Els Premis Vinari han avalat el nostre projecte”
  • CA
Anaïs Manobens i el seu pare, Francesc Manobens
Anaïs Manobens i el seu pare, Francesc Manobens | Maria Rigol Ordi

!–akiadsense–>

Els Premis Vinari 2017 van coronar el Maria Rigol Ordi Gran Reserva Brut Nature 2011 com el millor vi escumós de l’any. Uns mesos després, el celler fa balanç i valora el reconeixement que, segons expliquen a Vadevi, els ha ajudat a posicionar el producte però també a donar a conèixer la seva marca.

“Ens ha felicitat molta gent del sector, però també persones del nostre entorn proper que probablement no sabien ni que fèiem cava”, diu Anaïs Manobens, una de les responsables del celler. “Som petits i treballem fort per posicionar-nos en el món del cava, i l’haver estat un dels guanyadors dels Vinari, ens ha donat molta visibilitat; de fet, que la Gala de lliurament dels Premis es donés en directe per televisió segur que hi ha tingut molt a veure”, afegeix.

El cert és que, el reconeixement els ha ajudat -segons Manobens- a vendre totes les ampolles del cava, però també “ha avalat el nostre projecte” tant de cara al consumidor final, i als distribuïdors o altres professionals de la restauració que ja creien en el producte i que ara s’han adonat que tenir aquest Gran Reserva a les seves cartes ha estat una bona elecció”.

El Gran Reserva Brut Nature 2011 competia en la categoria dels escumosos de més llarga criança, anomenat d’Antigues Reserves, on hi participaven productes amb més de 50 mesos d’envelliment. “A casa apostem per productes de llargues criances perquè és durant el procés d’envelliment que el producte agafa personalitat; busquem productes honestos, nets en boca i que siguin el màxim gastronòmics possible”.

Va ser una enorme sorpresa, no ens podíem imaginar aconseguir aquest Premi i la veritat és que n’estem tots molt contents”, conclou Manobens.

Les inscripcions per a participar als Premis Vinari 2018 estan obertes. Trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa