VadeVi
Andrés Iniesta descarta muntar un celler a Catalunya
  • CA
Jordi Grau de Vins i Licors Grau en directe a Instagram amb el futbolista Andrés Iniesta
Jordi Grau de Vins i Licors Grau en directe a Instagram amb el futbolista Andrés Iniesta | Instagram

!–akiadsense–>

Andrés Iniesta, ex futbolista del Barça i actual jugador de l’equip japonès Vissel Kobe s’ha assegut amb Jordi Grau de Vins i Licors Grau per parlar de vins. Ho ha fet hores abans del daltabaix del Barça amb el Bayen a la Champions League. Però en aquesta ocasió el protagonista no era el futbol. I és que Iniesta té una vinculació familiar amb el vi des de petit. Assegura que al seu poble, Fuentealbilla a Albacete qui més qui menys té vinya. Era el cas del seu pare i de la seva mare i per això recorda que tots els setembres de la seva infantesa es dedicaven a l’ús de la tisora per fer la verema.

Andrés Iniesta

!–akiadsense–>

Des de l’any 2010, allò que era només una activitat familiar s’ha convertit en una empresa, Bodega Iniesta. Una activitat que reconeix que no és gens fàcil. “Fer vi és molt dificultós” ha explicat a través a d’Instagram. Per això, i literalment, “per la dificultat del panorama actual” descarta que creï, inverteixi o compri un celler a Catalunya. “Amb un ja en tinc prou” ha afirmat amb un somriure. Ara bé, aquest home de poques paraules ha assegurat que sent un respecte màxim pels vins catalans i sempre que pot els demana als restaurants.

Mentre ell és al Japó el seu pare és el responsable del celler que ara mateix es troba al recerca de dues noves elaboracions per seguir l’estela començada amb els vins Valeria i Andrea que fan nom per la seva filla i el seu fill. I és que Iniesta en té quatre “i ho fem més que res perquè quan siguin més grans no ens puguin dir res” explica rient. Així doncs un dia hi haurà un vi de Bodegas Iniestas que es dirà Siena i un altra que es dirà Romeo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa