Àngela Ferreres Cabanes és la guanyadora de la V Beca Covides. Una beca que permetrà a l’alumna de la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) cursar part del Màster en Begudes Fermentades a la Universitat Bordeaux-Segalen.

Ferreres rebrà 1.800€ per a cobrir les despeses de mobilitat per seguir el programa del màster, de titulació compartida amb la URV, a la Universitat Bordeaux-Segalen. Els dos centres treballen conjuntament des de fa temps per a enfortir la formació en màsters francoespanyols.

El jurat que ha atorgat la beca el formaven Ricard Gil, president d’honor i gerent de l’empresa Covides, Christophe Jean Louis Marquet, director comercial de Covides i professor associat de la Facultat d’Enologia, Joan Miquel Canals, degà del centre, Albert Mas, responsable de relacions internacionals de la facultat, i Gemma Beltran, coordinadora del màster.

Els criteris que s’han tingut en compte per a decidir la guanyadora han estat l’expedient acadèmic universitari, el coneixement d’una llengua estrangera com l’anglès i/o el francès, i l’haver estat acceptada per la Universitat Bordeaux-Segalen.

L’acte de lliurament del premi ha finalitzat amb la presentació del projecte “Casteller” de Covides. La cooperativa ha creat una col·lecció de vins i caves dedicada al món dels castells. Un homenatge que vol reconèixer les capacitats de treball en equip i esforç que té aquesta tradició. Uns valors que també s’apliquen en l’elaboració del vi.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa