VadeVi
Anna M. Martínez: «La Fira dels Premis Vinari és una cita imprescindible per Rubí»
  • CA

“Volem agrair la confiança que els organitzadors dels Premis Vinari han dipositat en Rubí des del primer any de concurs. Per nosaltres és un plaer acollir-los aquí, en aquest espai tan emblemàtic de la ciutat”.

Amb aquestes paraules començava la seva intervenció l’Alcaldessa de Rubí, Anna Martínez, durant l’acte d’inauguració de la 4a Fira del Vi de Rubí, en la qual s’hi poden tastar per primer cop alguns dels vins guardonats als Premis Vinari d’enguany. “Aquest esdeveniment -afegia l’Alcaldessa- s’ha convertit en una cita indispensable per a la ciutat i estem orgullosos d’acollir el tast dels vins finalistes del concurs i la primera fira on es tasten aquests vins guanyadors”. “Rubí és una ciutat amb un passat vinculat al vi, aquest edifici on estem n’és un exemple, i aquesta fira també ens ajuda a recordar la història de la nostra ciutat”.

Aquest passat vitivinícola l’ha recordat també l’Editor del vadevi.cat, Salvador Cot, que comentava que portar aquesta fira a Rubí permet reintroduir el vi en un espai que tradicionalment s’havia utilitzar per a elaborar-ne. “Aquesta catedral del vi està entre els millors cellers modernistes de Catalunya i per a nosaltres és un privilegi poder-hi venir un any més per a celebrar la festa dels millors vins de l’any”.

El Director General de l’INCAVI, Salvador Puig, ha agraït a l’Ajuntament que obri les portes als Premis Vinari permetent “donar a conèixer l’excel·lència de vins catalans”. “Estem en el temps de collita dels millors vins catalans, ha conclòs utilitzant un símil del sector del vi, i “hem d’aprofitar aquesta fira per a tastar les grans referències que s’han premiat en la quarta edició del concurs”.

La Fira del Vi de Rubí està oberta durant tot el cap de setmana amb l’horari següent: dissabte d’11h a 24h; i diumenge d’11h a 16h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa