VadeVi
Anna Rovira del Celler de Capçanes, la millor enòloga de l’estat
  • CA
Anna Rovira és la millor enòloga de l'estat segons Selections Das Genussmagazin
Anna Rovira és la millor enòloga de l’estat segons Selections Das Genussmagazin

!--akiadsense-->

Anna Rovira és la millor enòloga de l’estat segons Selection Das Genussmagazin. La revista ha distingit l’enòloga del Celler de Capçanes en el seu concurs de vins que l’any passat la va triar com a millor enòloga de tot el món.

Rovira, de 32 anys, en fa cinc que és la responsable tècnica del Celler de Capçanes. I el concurs de vins que organitza considera que tenint en compte la qualitat dels vins que elabora el celler es mereix ser considerada la millor de tot l’estat.

En declaracions a Vadevi, Anna Rovira afirma que és molt minuciosa en la seva feina i que un reconeixement com aquest l’esperona a “seguir amb aquest grau d’exigència. Per mi mai res està ben fet del tot i m’agrada que a l’exterior valorin el que estem fent al Celler de Capçanes”.

Diu que es considera feminista i per això mateix “voldria ser la millor de tots, d’homes i dones, però encara no estem en aquest punt”. No li agrada parlar de vins femenins o de vins per dones “són adjectius tontos, per mi”, assegura. “Crec en la meva feina. Sóc molt metòdica, m’agrada fer les coses el millor que puc, i sempre intento donar el 200% de mi”, afirma.

A més Rovira entén que reconeixements com aquest també serveixen per apartar la falsa creença que a les cooperatives no és fan vins de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa