Anna de Codorníu es casa

Rosa Clará li dissenya el vestit

Codorníu i Rosa Clará han segellat una aliança de col·laboració fruit de l’amistat entre la reconeguda dissenyadora de moda nupcial i Mar Raventós, presidenta del grup Codorniu Raventós. L’acord es materialitza amb el disseny d’una ampolla especial de la marca més emblemàtica de la companyia, Anna de Codorníu.

A la venda a través de la botiga online www.personalizatuanna.com, el disseny està inspirat en l’icònic encaix de Rosa Clará, “element atemporal que mai passa de moda i que per la seva bellesa i delicadesa, aporta elegància i un toc sensual a qualsevol núvia”, segons el comunicat de Codorníu, que afegeix que és “sens dubte el referent ideal per vestir aquest cava fresc, femení i amb personalitat pròpia”.

Aquesta personalització materialitza l’aliança de col·laboració entre les dues companyies, que preveu iniciatives com la comercialització online d’aquesta edició exclusiva, la presència destacada d’Anna de Codorníu a les botigues de Rosa Clará, packs especials per als seus clientes, així com diverses accions de promoció conjuntes, com ara la propera trobada d’influencers del sector nupcial a les Caves Codorníu.

Nou comentari