VadeVi
Anna Roig: «Ens agrada que el públic quedi doblement content»
  • CA

Anna Roig i l’ombre de ton chien passegen els vins de la DO Penedès des del setembre passat en la seva gira Un pas i neu i un pas. Es tracta d’un espectacle que es fa a auditoris i teatres i que un cop acabat ofereix als assistents la possibilitat de fer una copa de vi del Penedès. Vins de diversos cellers, diferents a cada concert.

Aquest estiu, la gira però canvia subtilment de nom –Un pas i 10 i un pas-tot fent-la coincidir amb espectacles exteriors i amb el desè aniversari del grup tot i que a partir del setembre l’espectacle tornarà al format habitual.

Per Anna Roig, l’experiència de voltar amb el vi del Penedès és més que positiva, “per primera vegada tenim un patrocinador i la possibilitat que el públic quedi doblement content, pel concert i després per la copa de vi que els oferim, ens agrada molt”.

Diu Roig, “nosaltres som dels Penedès i el vi el tenim perfectament integrat a les nostres vides, si podem introduir-lo a les vides del nostre públic i associar-lo a la música en directe estem encantats”.

A la seva web www.annaroigilombredetonchien.com trobareu les dates i llocs dels propers concerts de la gira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa