Luisa Ramos va iniciar el bloc Baco y Boca al 2013
Luisa Ramos va iniciar el seu bloc enogastronòmic al 2013 | Baco y Boca

!--akiadsense-->

Luisa Ramos, autora del bloc Baco y Bocava morir ara fa un any, el 29 de febrer del 2020, com a conseqüència d’un càncer. Ramos va activar aquest bloc al 2013 per compartir continguts relacionats amb el món del vi, la gastronomia i la restauració des d’una perspectiva molt personal i amb un estil molt desenfadat i directe. “Sóc una humil sibarita que gaudeix menjant i bevent i que busca el restaurant, el cuiner, el plat, el producte o el vi per compartir”, diria per autodefinir-se.

Passat aquest primer any, un grup d’amics i companys del seu cercle més proper ha anunciat la intenció de reactivar el bloc, tal com ella va deixar dit abans de marxar. La periodista i íntima amiga de Ramos, Patricia Castán, comenta en declaracions a Vadevi que estan ultimant l’equip de col·laboradors que permeti reprendre’n la publicació en breu. De moment, ja hi ha confirmats professionals amb llarga experiència en el sector com Isabel Acevedo, Luis Tusell i Maria Jesús Gómez, entre d’altres.

El bloc tindrà un a sortida tranqui·la de cara a la primavera, ara estem ajustant l’equip, pensant idees per mantenir l’essència i la qualitat a la que ens tenia acostumats la Luisa”, comenta Castán. “Hem passat un any de dol per ella, un dol que també penso que ha viscut el sector de la gastronomia i la restauració”, afegeix, però malgrat tot, estem il·lusionats en tirar endavant aquest projecte per mantenir viu el seu llegat a partir del projecte al qual va dedicar els últims anys de la seva vida”, conclou la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa