VadeVi
Neix una nova app que convida a beure vi gratis
  • CA
VinoGratis

!--akiadsense-->

VinoGratis és una nova app creada perquè cada restaurant pugui convidar a una ampolla de vi als seus clients que l’utilitzin i anirà a càrrec de l’aplicació.

El restaurant manté el seu marge de benefici habitual i ofereix la possibilitat als seus clients perquè es puguin estalviar diners en la compra d’un vi.

L’aplicació ofereix als usuaris un llistat d’opcions de restaurants a un mapa de geoposicionament. Informarà als usuaris dels vins que disposa cada restaurant així com de la seva carta a copes. El client podrà comprar aquest vi i a més se’l convidarà a una ampolla al restaurant que trii.

D’altra banda, un client que sigui al restaurant i que vulgui comprar un vi podrà utilitzar l’app per fer la compra. Antonio Pérez, el director de VinoGratis explica que “a més de gratuita, l’aplicació permetrà localitzar els restaurants que siguin WineFriends. El client no pagarà el vi i el restaurant cobrarà de forma automàtica com a soci d’aquesta aplicació”.

Així, explica Pérez, “a més de teixir una xarxa de restaurants amb sensibilitat pel vi disponible al mòbil, hem dissenyat un pla de màrqueting que inclou presència als mitjans de comunicació, xarxes socials i fòrums habituals per als aficionats del vi”.

Aquesta nova app, s’ha dissenyat per atraure i fidelitzar nous clients busquin espais on trobar bon vi. Permet crear campanyes, promocions, ofertes i programes de fidelització o premis per punts i inclou recomanacions de vins de restaurants i fins i tot un sommelier digital per a maridatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa